Achter de werkbank in AtelierQ worden unieke sieraden geboren. Kirsten werkt heel graag in opdracht: ze zet uw wensen om in een juweel met emotionele waarde.

De drempel van AtelierQ is laag. ,,Ik vind het geweldig om samen te zoeken naar mogelijkheden: of iemand nu al ideeën heeft of wat dat betreft nog in het duister tast.”

Werkwijze

Kirsten spreekt wensen met u door en vertelt waar rekening mee gehouden moet worden. Er worden voorbeelden bij gezocht en schetsen gemaakt. Zo krijgt u een duidelijk beeld. Daarna volgt een prijsopgave. Geeft u het startsein? Dan kruipt Kirsten met veel plezier achter de werkbank.

Een idee van de richtingen die u met Kirsten op kan gaan?

  • Het ligt soms al jaren in de kast: sieraden – die niet (meer) uw smaak zijn. Zonde! Kirsten denkt graag mee. Welke nieuwe bestemming is er voor uw ‘oud goud’? Maak het tot een sieraad dat weer met trots gedragen kan worden.
  • Souvenirs, meegenomen van een bijzondere reis. Een klein steentje of schelpje, een pitje van een boom, een bedeltje of ander voorwerpje. Hoe mooi om deze vast te leggen in edelmetaal? Maar ook uw (vakantie)foto kan op een prachtige manier verwerkt worden in een sieraad. Bijvoorbeeld door graveren of laseren in een hanger of ring.
  • Gedenksieraden: om een bijzonder hoogtepunt te blijven vieren of uw verloren geliefde te herdenken. Het DNA van uw dierbare wordt verwerkt in een prachtig sieraad. Dat kan een haarlokje, vingerafdruk, fotogravure, melktandje of hartslag zijn. Ook as kan verwerkt worden: in een sieraad of in een diamant, gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf. Dit alles is ook mogelijk voor uw dierenvriend.
  • Een unieke trouwring: helemaal afgestemd op jullie wensen. Wordt het een gouden ring of een met meerdere kleuren? Misschien kan ‘oud goud’ uit beide kanten van de familie in jullie ringen verwerkt worden, om de verbinding te benadrukken? Met een mooi gekleurde edelsteen erin, of toch die schitterende diamant? Een persoonlijke handgravure, namen in jullie eigen handschrift of een vingerafdruk? En wat denken jullie van een klein ‘mini-trouwringetje’ voor zoon, dochter of de bruidsmeisjes? Alles kan en niets is te gek!

Kirsten heet u en jullie meer dan welkom in AtelierQ!