Algemene voorwaarden – AtelierQ

1) Bestellen: Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt een bericht wanneer uw bestelling is verstuurd.

2) Betalen: U kunt bij mij op verschillende manieren betalen, door middel van Ideal, PayPal, creditcard of overschrijving. Wanneer u uw bestelling afhaalt in de winkel kunt u contant of met PIN betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3) Verzenden: Uw bestelling wordt per aangetekende post verzonden. De kosten bedragen € 12,50 per pakket. Bij een bestelling boven de € 400,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Natuurlijk kunt u ook uw bestelling kosteloos ophalen in de winkel.

4) Levertijden: De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk doch binnen 30 dagen verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt moeten worden hebben deze een langere levertijd. Wij stellen u op de hoogte van de levertijd.

5) Annuleren: Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail (webshop@AtelierQ.nl) of telefonisch (nummer 06-1371 4141). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden.

6) Ruilen of retourneren: De sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren met het onverbroken zegel er nog aan.

Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@AtelierQ.nl

De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar: AtelierQ, Veerstraat 1C, 2871CD Schoonhoven. (vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden in het adres of op de verpakking).

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn bij de webshop. U krijgt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 14 dagen na retourneren.

7) Disclaimer: Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. AtelierQ doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

AtelierQ
Veerstraat1C
2871CD Schoonhoven
Telefoonnummer: 06-13714141
E-mail: info@AtelierQ.nl
K.v.K: 65830512
BTW id: NL001837305B15