Eigen collectie

De collectie van AtelierQ laat zich het beste omschrijven als fijntjes, prachtig te combineren en meer dan eens voorzien van een edelsteen. AtelierQ vervaardigt sieraden van zilver, goud of een combinatie hiervan. U heeft een ruime keuze in ontelbare kleuren en slijpvormen. In de online shop vindt u de eigen collectie. Voor alle sieraden geldt: speciale wensen worden met liefde voor u verwerkt in het ontwerp.

Vrienden van AtelierQ

AtelierQ presenteert met trots de collecties sieraden van collega’s met wie eigenaresse Kirsten de liefde voor het ambacht deelt.

  • Willu: De sieraden van Rianne Willebrands-Huijs zijn gemaakt van zilver met koraal en stuk voor stuk met de hand vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit. U herkent de sieraden aan de roosjes die leverbaar zijn in verschillende tinten zoals rood, roze en wit.
  • Briolet: Saskia Mulder is het gezicht achter de Briolet collectie. De gouden Briolet collectie bestaat uit sieraden, opgebouwd uit blaadjes van geelgoud. Deze fijne collectie sluit mooi aan bij de collectie van AtelierQ. De zilveren collectie van Briolet is iets grover dan de gouden collectie.
  • Exxter: Esther van Vliet – bekend van de zilveren trouwringen op de Schoonhovense rotondes – heeft een aantal mooie stukken bij AtelierQ geëtaleerd. Naast prachtige sieraden in goud of zilver presenteert AtelierQ ook objecten van Exxter die een mooie plek in uw huis verdienen.
  • Gautam Chamman – De meeste stenen zoekt hij zelf uit, waar hij de hele wereld voor afreist. Hij zoekt naar de fonkeling en het leven in de steen en stuk voor stuk zijn het al juweeltjes om te zien. Met zijn vakkundigheid als goudsmid en edelstenen zetter creëert hij van deze edelstenen prachtig draagbare pronkstukken. De liefde en kennis voor de edelstenen is blijvend terug te vinden in deze door Gautam gemaakte sieraden.

Keramiek

  • De creatieve weg. Tijdens de opening in december 2018 sierden twee prachtige kerststallen van keramiek in de vitrines van AtelierQ. De vele enthousiaste reacties resulteerden in een samenwerking met Myra van den Eertwegh. Bewonder haar werk bij AtelierQ.

Kalenders

  • Kunstschilder Abraham Herens is bekend van zijn prachtige aquarellen. Voor zijn eerste kalender bracht hij dertien herkenbare plekken van Schoonhoven in beeld. Er ontstond een ware stormloop op de kalender. Inmiddels bracht Abraham ook een verjaardagskalender uit. Ook voor deze kalenders klopt u aan bij AtelierQ.

Waarvoor kunt u bij ons allemaal terrecht:

– Trouwringen

– Relatie ringen

– Verlovingsringenzegelringen met of zonder gravure

– Sieraden maken in opdracht

– Sieraden uit collectie, klaar om mee te nemen

– Oud wordt nieuw

– Herinnerings- sieraden

– Relatie geschenken

– Reparatie werk

– Restauratie werk

– Baby en kinder artikelen

– Schoentjes verzilveren

– Maand stenen, bijvoorbeeld geboortestenen

– Diamanten en kleur edelstenen

– Gaatjes prikken

– Galvaniseren, o.a. rhodineren, verzilveren…

– Gravures, hand gravures, machinale gravures, laser gravures

– 3D technieken

– Zilverwerk; zilveren bestek, broodmanden, kandelaars enz